Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Hakemukset

 

Hienoa, että olet päätynyt tänne asti! Oheiseen vieraskirjaan voit jättää hakemuksesi.

 

<- Edellinen

Vieraskirja  [ Kirjoita ]

Nimi: Tuuttifluutti

06.12.2018 23:36
Pelaajanimi: Tuuttifluutti (Tuutti)

Faktoja minusta: Olen tällänen perus 14 vuotias tyttö joka omistaa pienen älykkyysosamäärän ja lukihäiriön.(lukihäiriön piikkiin jos on paljon kirjoitusvirheitä :')) Olen jo aika pitään harrastanut tarinaroolipelailua ja olen ollut villikissa/wildcatin matkassa jo aika pitkään. Soturikissat-kirjat olen lukenut kaikki, paitsi lukuun ottamatta uusinta novelli kirjaa. Tarinaroolipelaamisen lisäksi harrastan lähes päivittäin piirtämistä ja animointia. Tässä oli nyt joitakin tietoja minusta :'3


Nimi: Synkkätassu

Tulevat: Synkkäsielu

Sukupuoli: Kolli

Ikä: 7kk

Status: Rinneklaani, uskollisuus 5/10 (saattaa muuttua tarinoiden myötä)


Luonne: Synkkäsielu on itsepäinen kolli. Hän ei voi sietää toisten määräilyä ja usein uhmaa toisten antamia käskyjä. Kolli ei pelkää tekojensa seurauksia eikä edes ajattele ennen kuin toimii. Hän närkästyy helposti jos jokin ei suju hänen suunnitelmien mukaan tai niin miten hän sen haluisi sujuvan. Synkkäsielu osaa olla todella sarkastinen ja keskustelut kollin kanssa loppuvat lyhyeen tämän tiuskinnan ja sarkastisuuden vuoksi. Vaikka kolli ei voi sietää käskyjen vastaan ottamista, hän rakastaa jaella niitä muille. Synkkäsielu on todella vallan - ja kunnianhimoinen. Hän olisi valmis tekemään melkeinpä mitä vain että voisi olla metsän arvostetuin ja taitavin soturi, tai päällikkö. Kollilla on myös todella lyhyet hermot eikä hän pidä siitä että häntä arvostellaan. Jos häntä arvostellaan, tai sanotaan jotain pahaa hän varmasti tekee selväksi että niin ei olisi kannattanut tehdä tavalla tai toisella. Valehteleminen ei ole kollille uusi asia, vaan hän harrastaa sitä lähes päivittäin, välillä vähän isommin ja välillä taas vähän pienemmissä määrin. Hän on todella suorasanainen. Hän piittaa oikein toisten tunteista vaan sanoo asiat suoraan juuri niin miten hän ajattelee. Synkkäsielu viihtyy hyvin yksikseen eikä juurikaan välitä tai piittaa toisten kissojen seurasta. Tietenkin välillä juttuseura on mukava asia. Ennen tutustumista kolli voi olla todella kylmä ja ilkeäkin, mutta kun Synkkäsielun tuntee hän osaa olla myös siedettävä ja välillä jopa ystävällinen.


Ulkonäkö: Synkkäsielun turkki on lähes kokonaan tumman harmaa. Lukuun ottamatta hänen käpäliään ja selässään menevää raitaa jotka ovat punertavan ruskeat. Kolli omaa vihreän vasemman silmän ja jään sinisen oikean silmän. Synkkäsielun turkki on pasku ja karhea ja sojottaa minne sattuu ja se saa hänen turkkinsa näyttämään piikikkäältä. Hän on ruumiin rakenteeltaan roteva, mutta aika pienikokoinen. Synkkäsielun jalat ja häntä ovat normaalipituiset muuhun kehoon verrattuna. Kolli on lihaksikas ja vahva, eikä jätä sitä piirrettä esittelemättä muille. Hänen suhteellisen pieni koko saa hänet vahvat lihakset näkymään vielä entistä paremmin.


Taidot:
Saalistus- +++

Taistelu- ++++

Uinti- ++

Jäljitys- +

Ketteryys- ++

Kiipeily- +++Menneisyys: Synkkäsielun emo ei juuri välittänyt hänen ainoasta pennutsaan eikä ollut hänen seuranaan lähes yhtään. Kollin emo piti saalistusta ja hyvänä taistelijana pysymistä tärkeämpänä kuin Synkkäsielun hoitamista, joten kollin piti jo nuorena oppia pitämään itsestään huolta. Hänen emo kuoli kulkukissan kanssa taistellessa ja hänen isästä ei ole tietoa.

Muuta:
- Synkkäsielun emo Tummakukka kuoli kollin ollessa vielä pentu.

- Synkkäsielu voi saada ahdistus kohtauskia, mutta niitä tulee vain harvoin.

Ja jos mahdollista niin mestari toiveena olisi Lohikynsi

Kuva: http://cdn.simplesite.com/i/63/26/284008257133618787/i284008264541042748._s zw1280h1280_.jpg

Toivottavasti toimii
Olen valmis seikkailuun

Vastaus:

Hyväksyn!

-Vallu

Nimi: Lumi

27.11.2018 15:45
Pelaajanimi: Lumi

Faktoja minusta: Olen pyörinyt roolipelien (pääasiassa soturikissat) maailmassa jo ainakin kolmisen, ellei jopa neljä vuotta. Minuun on saattanut törmätä siellä sun täällä suntuubin ihmeellisessä maailmassa. Olen ollut liittyneenä jo Sysipolun aiemmissa versioissa. Kaikki aiheeseen liittyvät suomennetut kirjat on kahlattu ainakin kerran läpi, uusimpia myöten.
Olen urheilullinen alle täysi-ikäinen tyttö jostain päin suurtakin suurempaa Suomea. Kotoani löytyy tällä hetkellä yksi karvainen tassuttelija, ei kissa, mutta suomenlapinkoiratyttö, päälle puolivuotias jääräpää.
Pelaajanimestäni voinen kertoa sen verran, että sen lähteenä on ensimmäinen soturikissahahmoni Villikissaropessa, Lumilintu.

Nimi: Käkitassu

Tulevat: Käkisydän

Sukupuoli: Naaras

Ikä: 8 kk

Status: Aroklaani, uskollisuus 8/10

Luonne: Käkisydän on hyvin temperamenttinen naaras. Hän keksii aina kaikenlaisia oikukkaita suunnitelmia ja elää uhmaten itseään vanhempia sotureita, tasapainoillen rangaistusten rajoilla. Lipevällä kielellä hän kuitenkin yleensä selviää tilanteesta kuin tilanteesta, välillä laskettelemalla isoja tai pieniä valheita, ja toisella kerralla kiertämällä toisen häntänsä ympärille. Käkisydän on lahjakas valehtelemaan, mutta toisaalta hän vihaa sitä piirrettä itsessään. Naaras ei osaa arvostaa itseään siinä määrin missä pitäisi, vaan etsii aina vikoja tekemisistään. Tämä ilmenee terävänä kielenä, joka huomauttelee myös toisten epäkohdista ja virheistä.
Käkisydän kuitenkin omaa myös ystävällisen puolen, tosin ainoastaan läheisille ystäville. Heille hän on lojaali ystävä ja auttaa mikäli toinen apua tarvitseen. Naaras ei tavoittele suurta suosiota, vaan viihtyy enemmän varjoissa. Velvollisuutensa hän kuitenkin hoitaa pois alta, liittyipä siihen suuriakin päätöksiä tai muiden johtamista.
Taistellessa Käkisydän näyttää sen hurjan ja säälimättömän puolensa. Hän ei osaa antaa armoa, eikä sääliä vastustajalleen. Hän näkee punaisen verhon näkökentässään oikein tulistuessaan, mutta kaiken sen adrenaliinin haihduttua hän saattaa järkyttyä nähdessään verta kynsissään.

Ulkonäkö: Käkisydän omaa suurimmalta osin harmaan turkin. Rinnasta sekä tassuista löytyy myös hiekanharmaata. Turkki on lyhyt, mutta sitäkin paksumpi. Mantelinmuotoiset silmät naaraalla ovat himmeänkeltaiset. Ne saattavat näyttää hieman sumeilta, mutta todellisuudessa Käkisydän näkee kirkkaasti.
Ruumiinrakenteeltaan naaras on pieni ja hoikka. Hänellä on pitkät jalat ja häntä. Lihaksia Käkisydämellä on eniten jaloissa, muualla kehossa ne eivät ole niin näkyvästi esillä.

Taidot:
Saalistus - ☆☆☆
Taistelu - ☆☆☆☆
Uiminen - ☆
Jäljitys - ☆☆
Nopeus - ☆☆☆☆
Ketteryys - ☆☆☆☆
Kiipeily - ☆☆

Menneisyys: Käkisydän syntyi hiirenkorvan alussa vanhemmilleen Salamakiurulle ja Haukkasielulle. Pentueeseen kuului myös toinen naaras, Ukkospentu. Tämä kuitenkin oli alusta alkaen sairas ja menehtyi ennen oppilasikää hengen salpautumiseen. Käkisydän muistaa edelleen sisarensa, mutta ei tunne enää mitään tätä kohtaan. Ukkospentu oli heikko, eikä olisi selviytynyt.

Muuta:
~ Perheeseen kuuluvat isä Salamakiuru ja emo Haukkasielu. Koska Käkisydämen isää arvostetaan klaanissa, on naaras saanut lähtökohtaisesti paremman alun. Naaraalla oli myös sisko, Ukkospentu, joka kuitenkin kuoli pentuna.
~ Käkisydän pelkää aavistuksen pimeää. Se on kuitenkin vain sellaista ylivarovaisuutta. Tämäkin vain täysin pimeänä yönä, jolloin ei näy kuuta tai tähtiä.
~ Naaraan lempiruoka on jäniksenpoikanen.

//"Olen valmis seikkailuun."

Vastaus:

Hyväksytty!

-Vallu

Nimi: Sila

22.11.2018 16:53
Pelaaja nimi: Sila
Tietoja minusta: Olen 06-syntynyt tyttö ja pidän kirjoittelusta, kavereista, piirtämisestä ja soittamisesta. Mä oon ollu tätä ennen 6 oikeasti aktiivisessa roolipelissä. Ig on @suvitassu_draws jonne piirtelen vähä kaikkee

Nimi: Lumitassu
Tulevat: mahdollisesti Lumilintu tai Lumikuiske
Sukupuoli: naaras
Ikä: noin 9-10kk
Status: Ruskaklaani, uskollisuus 8/10

Luonne: Lumitassua kuvaavat hyvin sanat viekas, utelias ja rohkea. Tämä naaras tietää, tai ainakin luulee tietävänsä paikkansa klaanissa, mutta pyrkii silti kohti muiden suosiota. Lumitassu on myös armottoman nopea juoksia ja kilpailunhaluinen. Oppii mielellään uutta ja yleensä on valmiina auttamaan muita klaanitovereita jos he apua tarvitsevat. Lumitassulla saattaa tosin mennä helposti tunteisiin kritiikit jolloin tämä todella näyttää miltä hänestä tuntuu. Korkealle tähtäävä naaras jonka tavoitteena on johtaa klaania. Pennuista tämän mielipide vaihtelee. Jos pentu on Lumitassun mielestä mukava voi hän tulla hyvinkin toimeen pennun kanssa. Jos taas pentu on ärsyttävä ja näsäviisas, ei hän ole Lumitassun suosikeissa. Vaikka Lumitassu olisi itsekkin välillä nenäkäs hän ei pidä kissoista jotka ovat häntäkohtaan nenäkkäitä

Ulkonäkö: Valkoinen turkki joka on pörröinen ja paksu. Lumitassu voi hyödyntää sitä jos hänellä on kylmä. Vaaleanharmaat tassunpäät ja korvat(kokonaan. Korvan päät ovat mustat ja ne haalenevat alaspäin) sekä vaaleaanharmaasta vähän tummemman värinen hännänpää. Suunynpärys on vaaleanharmaa. Jäänsiniset silmät. Lumitassu myös pörröiset tassut ja tämän turkkia on lähes aina puhdas sillä hän tykkää pitää sen hyvässä kunnossa. Nenä on vaaneanpunainen ja kieli tummemman vaaleanpunainen

Taidot:
Taistelu: 3,5/5
Saalistus: 4/5
Jäljittäminen: 4/5
Kiipeäminen: 2/5
Uiminen: 3/5
Kalastus: 2,5/5
Juokseminen: 5/5
Valehtelu: 3,5/5

Aistit:
Näkö: 5/5
Kuulo: 5/5
Haju: 4/5
Tunto: 5/5

Muuta: vedeninhoaja. ”Märkä laittaa turkin takkuun!!”, pelkää eläviä kaloja muttei juurikaan näytä sitä.

Vastaus:

Valitettavasti hylätty)= Lukaiseppa säännöt uudestaan ja tee lisäykset! Muuten lomake oli todella hyvä.

-Vallu

Nimi: Napsu

22.11.2018 00:46
Pelaajanimi: Napsu
Faktoja minusta: oon 14v 04 tyttö keskisuomesta. Tykkään roolipelaamisesta ja kuuluin aijemmin ropeen sen vanhoilla sivuilla. Mul on kans kaks kania ja harrastan seinäkiipeilyä

Nimi: Pääskytassu
Tulevat:
Sukupuoli: kolli
Ikä: 10kk
Status: aroklaanilainen, uskollisuus 7/10

Luonne: pääskytassu on ovela ja nokkela nuorukainen. Hänellä on tapana etsiä klaanin perinteistä porsaanreikiä, ja kiertää sääntöjä kuitenkin pysyen juuri ja juuri lain oikealla puolella. Kolli rakastaa olla oikeassa, ja onnistuu usein puhumaan itsensä pulasta. Pääskytassu on kaunopuheinen ja ajatukset ja suunnitelmat muotoutuvat tuon päässä salamannopeasti, joten kollilla on aina vastaus valmiina. Kissalla on vakuuttava ja varma ääni, ja hän puhuu aina niin uskottavasti ja tasaisesti, ettei valheita erota puheen joukosta. Hän pokkuroi usein vanhempia sotureita, ja tekee kaikkensa pysyäkseen heidän suosiossaan, sillä pääskytassu tietää että ongelmat ja rangaistukset välttää siten tehokkaimmin. Oppilas on hieman reunallaeläjä ja uhkarohkea. Hän haastaa usein riitaa, aloittaa väittelyitä ja lähtee mukaan sanaharkkaan vihollisklaanien kanssa. Pääskytassulla ei oikeastaan ole suurta kilpailuviettiä, eikä oppilas tavallaan halua olla paras kaikessa. Hänen suorituksensa ovat atleettisella tasolla aika keskivertoja, ja kissa luottaakin enemmän älyynsä kuin lihaksiinsa. Pääskytassu kaipaa hyväksyntää ja haluaa että muut tiedostavat tuom taidot ja saavutukset, mutta hän ei halua elää valokeilassa, tai olla vahvasti näkyvillä

Ulkonäkö: pääskytassu on aroklaanilaiselle tyypillisen pieni ja jäntevä. Hänellä on lyhyt, sotkuinen ja ihonmyötäinen turkki. Jalat ovat pitkät ja vahvat ja erinomaiset juoksemiseen. Hänen häntänsä on ohut ja pyöreäpäinen. Pääskytassun oikeaa kylkeä juovittaa yksi pitkä arpi, jonka kolli sai kauan sitten seikkaillessaan leitin laitamilla, sen seurauksena, että hän kaatui ja raapaisi sen oksaan. Korvat ovat kissalla pienet ja pyöreät, ja kuono on pitkä, siro ja suippo. Leuoissa ei ole paljoa puruvoimaa, mutta sen korvaavat ilkeän terävät hampaat. Turkki on valkea ja mustapilkullinen ja silmistä toinen on meripihkan oranssi, ja toinen kylmän sininen.

Taidot:
Taistelu: 3/5
Saalistaminen: 3/5
Jäljitys: 3/5
Juokseminen: 5/5
Kiipeily: 3/5
Uinti: 2/5
Äly: 5/5
Valehtelu: 5/5

Menneisyys: suhteellisen normaali klaanimenneisyys. Nuorempana Pääskytassu oli yleensä se kissa, joka raahasi muut pennut mukanaan toinen toistaan hurjempiin seikkailuihin. Tuolle ei koskaan riittänyt vain leiri, ja hän halusi oppia lisää ja kokeilla uutta. Pääskypentu oli joutua jatkuvasti ongelmiin, ja aikanaan hän oppi että helpointa on puhua itsensä pois tilanteesta. Hän on nyt harjoittanut puheenlahjoja ikuisuuksia, ja alkaa hallita kaunopuheisuuden taidon. Muuten kollin elämässä ei ole tapahtunut mitään mullistavaa

Muuta: pääskytassu ei oikeastaan ihastu helposti, mutta se ei estä kollia katselemasta naaraita sillä silmällä. Hän pitää kissojen käyttäytymisen tutkimisesta, ja toivoo että jonakin päivänä voisi voi lukea muidem kasvoista ja ilmeistä sen valehdellaanko hänelle, millä tuulella toinen osapuoli on ja muuta vastaavaa

Vastaus:

Valitettavasti hylätty. Käyppä lukaisemassa säännöt uudestaan ja tee tarvittavat lisäykset, sillä muuten lomake oli todella hyvä!

-Vallu

 

Tekijänoikeudet

Patrick lisenssiRick Mach lisenssiHenric Silversnö lisenssiShizooBackgrounds etcChibi GFX  ja Nemesis

 

Viekkukoodi: Viimakoura

Cat Paw Print

©2019 Sysipolku - suntuubi.com